Yksikin heikko lenkki riittää puolustuksen murtamiseen

 • Puolustus numeroina 1/4

  87 %

  yritysten tietokoneista on vailla tärkeitä ohjelmistopäivityksiä.

 • Puolustus numeroina 2/4

  Päivittämättömät ohjelmistot ovat merkittävä tietoturvariski

  83 %

  kymmenestä yleisimmin havaitusta haittaohjelmasta olisi voitu välttää pitämällä ohjelmistot ajan tasalla.

 • Puolustus numeroina 3/4

  F-Securen palkitut ratkaisut suojaavat nollapäivän hyökkäyksiltä ja erilaisilta verkko- ja sähköpostiliikenteen haittaohjelmilta selvästi paremmin kuin alan ratkaisut keskimäärin.

 • Puolustus numeroina 4/4

  F-Secure Client Security Premium

  Maailman parasta tietoturvaa

Täytä yhteystietosi

Kiinnostuitko? Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.
Täytä kaikki merkityt kentät.

Software Updater

Ilman parhaita varusteita ei voi voittaa. Heikko puolustus altistaa yrityksen haitallisille viruksille ja haittaohjelmille, jotka aiheuttavat tarpeettomia kustannuksia ja häiriöitä. Lisäksi tärkeitä tietoja voi kadota.

F-Securen tietoturvaohjelmistoihin on nyt saatavilla Software Updater -ominaisuus, joka pitää käyttöjärjestelmät, kolmansien osapuolien sovellukset ja selainten lisäosat ajan tasalla keskitetysti, käyttäjiä vaivaamatta.

Software Updater tarkistaa automaattisesti kunkin tietokoneen päivitystilanteen ja asentaa puuttuvat korjauspäivitykset. Se on paras mahdollinen puolustus.

Ota yhteyttä »

DeepGuard

Parhailla maalivahdeilla on veitsenterävät vaistot ja intuitiivinen kyky havaita, mistä seuraava uhka tulee. DeepGuard toimii juuri näin.

DeepGuard auttaa suojaamaan tärkeät tiedot hyvällä ennakoinnilla. Haittaohjelmien ja tietoturvauhkien havaitseminen heti tuoreeltaan säästää aikaa ja rahaa, joten arvokasta aikaa ei tarvitse käyttää vahinkojen korjailuun.

Lataa whitepaper-raportti »

Ota yhteyttä »